After work med kollegorna

Publicerad denLämna en kommentar

Det är väldigt viktigt för sammanhållningen i företaget att kontinuerligt satsa på After Work. För på en After Work är folk avslappnade och växer närmare varandra, och det finns ingenting bättre än tighta kollegor. Ju mindre personalomsättning desto bättre produktivitet företag som helhet. Så är det i alla segment i samhället när personer är avslappnade och kan slappna av. Då blir det naturligt att produktiviteten ökar och att man blir mer alert! Det är nämligen inte enbart kaffet på morgonen som är viktigt för de anställda.

Denna Restaurang erbjuder After work

Bra After Work är ett väldigt relativt och löst begreppet i vår värld. För de flesta betyder det billiga och blaskig öl. Det de flesta inte vet är att det faktiskt finns massvis med restauranger med väldigt förmånliga AW-priser med bra sortiment. Denna tapasrestaurang till exempel har ett väldigt gott sortiment med goda drinkar oh serverar dem till ett otroligt pris. Det är ju självklart enbart under After Work timmarna som de har dessa otroliga AW-priser men annars är de även relativt billiga. Speciellt i och med att jag skulle anse de vara en av Stockholms utan tvekan bästa After work barer.

Drinkar med svenskt inslag

Denna restaurang har ett After work koncept där de enbart serverar svensk öl och drinkar med svenska influenser. Det har gett drinkarna en fräsch paus från stadens övriga blaskiga öl och Gin & Tonics. Det är verkligen ett koncept de har lyckats med och jag ser verkligen fram emot företagets nästa After Work på tapasrestaurangen. Jag rekommenderar dig verkligen att prova på deras drinkar. De blandar utan tvekan Stockholms godaste drinkar!

Vart finner jag dem?

Du finner dem på Västra Järnvägsgatan 11 vid Centralstation i City. De har fönster ut från bottenplan och är omöjliga att missa. Om du inte hittar de så kan du söka upp dem på Google. De har en bra hemsida med vägbeskrivningar för den som inte hittar. Mena annars är det bara raka vägen från Centralstation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *