Fler nyheter

Rally Nationellt 051116/ Elitseedning i Rally-SM. Fredagen den 13 januari startar Rally-SM 2006 i Ludvika med deltävlingen Bergslagsrallyt. Den gamla seedningen ersätts av en ny, modernare startordning.
– Med en elitgrupp får vi förare som får utrymme att lysa som de stjärnor de är, säger Lasse Jonsson, nytillträdd som projektledare för Rally-SM. 
 Rally Internationellt 051113/ Den 17:e november kommer den… Mads Östberg, nya bil. – Det är en Subaru 2003 WRC som jag ska köra framöver. En hyfsad bil för den nyligen fyllda 18-åringen. Närmast är det tester som gäller innan det blir till att tävla. I kalendern finns dock både Rally Norway och Svenska Rallyt inplanerade. 
 Rally Internationellt 051111 Daniel Carlsson kraschade i Australien. Starten i Rally Australia utvecklade sig till en riktig mardröm för Daniel och Mattias. Svenskarna kraschade våldsamt ner i en ravin varpå bilen fattade eld. Både Daniel och Mattias klarade sig tursamt nog undan olyckan oskadda. Olyckan inträffade ca 2 km in på dagens första specialsträcka, SS3. Orsaken var enligt Daniel en alltför djärv not i ett backkrön, vilket fick till följd att ekipaget kom för snabbt över krönet och rullade ner i ravinen. Bilen fattade vid olyckan eld och totaltförstördes. Daniel och Mattias klarade sig dock oskadda från olyckan, och har i skrivande stund redan klivit på planet hem till Sverige